Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), cz. III
Wyd. Uniwersytetu ŁódzkiegoRok wydania: 2016
Seria: Byzantina Lodziensia
ISBN: 978-83-8088-478-6
Oprawa: miękka
Ilość stron: 278
Wymiary: 170 x 240
Dostępność: Niedostępna
41.90 zł
Niniejsza publikacja jest kontynuacją wieloletnich, wspólnie prowadzonych przez Autorów badań nad dietą, dietetyką, farmakologią i gastronomią późnego antyku i wczesnego Bizancjum.
Powstała ona głównie na bazie greckich traktatów medycznych skomponowanych w okresie od I do VII w., ale uwzględnia także dane pochodzące spoza tego kanonu.
Powstała ona głównie na bazie greckich traktatów medycznych skomponowanych w okresie od I do VII w., ale uwzględnia także dane pochodzące spoza tego kanonu.
Klienci, którzy oglądali tą książkę oglądali także:
• Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 2
• Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 1
• Dominikanie w czasach krucjat, katedr i herezji
• Dionizos Agathos Daimon
• Diecezja Białoruska w XVII i XVIII wieku
• Gdzie jest skrzynia z karabinami?
• Kobieta niepoznana na przestrzeni dziejów
• Dien Bien Phu 1954
• Wyprawa egipska roku 1798
• Die Ehrenmenschen. Ludzie Honoru.
• Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 1
• Dominikanie w czasach krucjat, katedr i herezji
• Dionizos Agathos Daimon
• Diecezja Białoruska w XVII i XVIII wieku
• Gdzie jest skrzynia z karabinami?
• Kobieta niepoznana na przestrzeni dziejów
• Dien Bien Phu 1954
• Wyprawa egipska roku 1798
• Die Ehrenmenschen. Ludzie Honoru.