Historia od kuchni
OtwarteRok wydania: 2023
ISBN: 978-83-8135-343-4
Oprawa: twarda
Ilość stron: 256
Wymiary: 205 x 235
Dostępność: Na półce
77.00 zł
Masz ochotę na pancakes zrobione według przepisu z XVII wieku i bułeczki, którymi mogła zajadać się Jane Austen? Kusi cię lasagne, przysmak Marco Polo? A może chcesz spróbować lemoniady przygotowanej według receptury z połowy XVII wieku, którą pijał kardynał Richelieu? Takich przepisów nie znajdziesz w żadnej innej książce! Max Miller, dostosowując dawne receptury do współczesnej kuchni, „przywraca do życia” dania z przeszłości. Dzięki temu przyrządzisz je z tego, co masz w lodówce. Ponad 60 przepisów z całego świata, piękne zdjęcia potraw i dzieł sztuki – to wszystko pobudzi twoją wyobraźnię i kubki smakowe!
Klienci, którzy oglądali tą książkę oglądali także:
• Kanibale Sylwetki morderców
• Gloria Victis. Powstanie Styczniowe na ziemi łódzkiej
• „Być pomocnikiem partii”
• Szkice z historii polskiej masonerii
• Pałac Paulinum
• Szlakiem legionistów między Styrem a Piawą
• Kościoły i kaplice na Wołyniu z obrazami Włodzimierza Sławosza Dębskiego
• Opowieść o Rosji
• Wielkopolska na morzu
• Książka o klimacie
• Gloria Victis. Powstanie Styczniowe na ziemi łódzkiej
• „Być pomocnikiem partii”
• Szkice z historii polskiej masonerii
• Pałac Paulinum
• Szlakiem legionistów między Styrem a Piawą
• Kościoły i kaplice na Wołyniu z obrazami Włodzimierza Sławosza Dębskiego
• Opowieść o Rosji
• Wielkopolska na morzu
• Książka o klimacie