Polska kuchnia i śpiżarnia
Graf_ikaRok wydania: 2014
ISBN: 978-83-61889-82-3
Oprawa: twarda
Ilość stron: 562
Wymiary: 155 x 215
Dostępność: Na półce
64.50 zł
Polska kuchnia i śpiżarnia - Izdebska Jadwiga Rerpint z oryginału wydane w 1905 roku, nakładem i drukiem Michała Arcta. Praktyczny podręcznik zawierający 1550 przepisów kuchennych i gospodarskich (z uwzględnieniem potraw jarskich), pieczenie ciast, przyrządzanie konfitur, konserwów, marynart itp. oraz dyspozycje obiadów, śniadań i kolacji zwyczajnych i wystawnych. 114 rysunków w tekście.
Klienci, którzy oglądali tą książkę oglądali także:
• Wąskotorówki końca wieku
• Ruchome etnografie
• Wyzwoleni i zniewoleni
• Kraj nad Wisłą
• Rodzina Ulmów Droga ku świętości
• Zakazana historia Polski. Od Piastów do Jagiellonów. Tom I
• Czao-Ra
• Baza harcerska Orle Gniazdo
• Pijaństwo i alkoholizm w piśmiennictwie Królestwa Polskiego w XIX i na początku XX wieku
• Ekshumacje polityczne
• Ruchome etnografie
• Wyzwoleni i zniewoleni
• Kraj nad Wisłą
• Rodzina Ulmów Droga ku świętości
• Zakazana historia Polski. Od Piastów do Jagiellonów. Tom I
• Czao-Ra
• Baza harcerska Orle Gniazdo
• Pijaństwo i alkoholizm w piśmiennictwie Królestwa Polskiego w XIX i na początku XX wieku
• Ekshumacje polityczne