Kuchnia Pałucka
GajRok wydania: 2016
ISBN: 978-83-6537-42-5
Oprawa: miękka
Ilość stron: 160
Wymiary: 170 x 240
Dostępność: Na półce
32.00 zł
Zbiór ponad 150 przepisów związanych z Pałukami.
Czornina z owijonkami, drożdżok z rabarbarym, zupa chlebowa, zupa z korbola, gomółki – te potrawy to zaledwie przedsmak bogactwa tradycyjnej kuchni Pałuk. Kulinarne dziedzictwo tego, położonego między Pomorzem, Kujawami a Wielkopolską regionu intryguje i… smakuje!
Czornina z owijonkami, drożdżok z rabarbarym, zupa chlebowa, zupa z korbola, gomółki – te potrawy to zaledwie przedsmak bogactwa tradycyjnej kuchni Pałuk. Kulinarne dziedzictwo tego, położonego między Pomorzem, Kujawami a Wielkopolską regionu intryguje i… smakuje!
Klienci, którzy oglądali tą książkę oglądali także:
• Pogrom 1907
• Kuchnia dawnych Słowian
• Historie osobiste O ludziach i rzeczach w czasie wojny
• Poradnik początkującego wikliniarza
• Ślepy Maks. Historia prawdziwa
• Cichociemny Przybylik
• Browary w Polsce - przewodnik
• Nieskończoność w papirusie
• „Jasne koszule” na jarmarku
• Wojna widziana z kuchni... i kuchnia na wojnie
• Kuchnia dawnych Słowian
• Historie osobiste O ludziach i rzeczach w czasie wojny
• Poradnik początkującego wikliniarza
• Ślepy Maks. Historia prawdziwa
• Cichociemny Przybylik
• Browary w Polsce - przewodnik
• Nieskończoność w papirusie
• „Jasne koszule” na jarmarku
• Wojna widziana z kuchni... i kuchnia na wojnie