Potrawy z cielęciny
Graf_ikaI (w tej edycji)
Rok wydania: 2021
ISBN: 978-83-8244-027-0
Oprawa: miękka
Ilość stron: 32
Wymiary: 165 x 240
Dostępność: Na półce
15.00 zł
Reprint broszurki z 1931 roku. Ponad 70 przepisów, jak przyrządzać smaczne dania z cielęciny. I tak znajdą się tu sposoby na różnorakie potrawki i gulasze, marynowaną pieczoną cielęcinę, sznycle, zrazy, bitki i siekane kotlety oraz podroby i zimne przekąski
Klienci, którzy oglądali tą książkę oglądali także:
• Kuchnia powojenna
• Rozkaz zabić!
• Oficerowie wywiadu WP i PSZ w latach 1939-1945. Tom 5
• Sułtanki
• Żółta gwiazda i czerwony krzyż
• Tajemnicza Polska
• Boje nad Wartą - 10 Kaniowska Dywizja Piechoty i Kresowa Brygada Kawalerii w kampanii wrześniowej
• Portret rokokowej Damy
• ŚRÓD PN. Ilustrowany atlas architektury Śródmieścia Północnego
• Jeremiada
• Rozkaz zabić!
• Oficerowie wywiadu WP i PSZ w latach 1939-1945. Tom 5
• Sułtanki
• Żółta gwiazda i czerwony krzyż
• Tajemnicza Polska
• Boje nad Wartą - 10 Kaniowska Dywizja Piechoty i Kresowa Brygada Kawalerii w kampanii wrześniowej
• Portret rokokowej Damy
• ŚRÓD PN. Ilustrowany atlas architektury Śródmieścia Północnego
• Jeremiada