Domowe wędliny
Graf_ikaRok wydania: 2020
ISBN: 978-83-66617-05-6
Oprawa: miękka
Ilość stron: 32
Wymiary: 165 x 240
Dostępność: Na półce
16.00 zł
		  Reprint wydania z 1928 roku.
Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskich przepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tu porady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszki pasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki. Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie.
    Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskich przepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tu porady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszki pasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki. Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie.
    Klienci, którzy oglądali tą książkę oglądali także:
    
    
          • Iskry z pod młota
• Diable eliksiry
• Paweł Kempka - szkic do portretu
• Judaica w aktach Centralnych Władz Wyznaniowych Królestwa Polskiego Archiwum Głównego Akt Dawnych
• Archiwa zakładowe w strukturach administracji publicznej
• Nalewki i likiery
• 100 postnych i jarskich dań
• 28. Pułk Artylerii Lekkiej
• Potrawy z ryb
• Oppenheimer
        
    • Diable eliksiry
• Paweł Kempka - szkic do portretu
• Judaica w aktach Centralnych Władz Wyznaniowych Królestwa Polskiego Archiwum Głównego Akt Dawnych
• Archiwa zakładowe w strukturach administracji publicznej
• Nalewki i likiery
• 100 postnych i jarskich dań
• 28. Pułk Artylerii Lekkiej
• Potrawy z ryb
• Oppenheimer
Recenzje
| Brak recenzji tej pozycji | 












  
 
      
		  		    
 powrót