W dni bezciastkowe lody tylko owocowe
EMKARok wydania: 2018
ISBN: 978-83-951471-1-1
Oprawa: miękka
Ilość stron: 448
Wymiary: 165 x 235
Dostępność: Na półce
50.60 zł
Na pierwszy rzut oka praca dotyczy funkcjonowania gastronomii, a więc zagadnień ekonomiczno-społecznych, ale faktycznie czytelnik może otrzymać dużo więcej - studium obyczajowości żywieniowej w ówczesnej rzeczywistości społecznej. Przez to można powiedzieć, że to dzieło dostarcza wiedzy historycznej, ale i socjologiczno-kulturowej.
Książka jest adresowana do szerokiego grona odbiorców - różnych profesji i specjalności naukowych, w różnym wieku, bardziej do tych z Wrocławia, ale i dla innych będzie ciekawą lekturą.
Fragment recenzji wydawniczej prof. dr hab. Janusza Olearnika
Książka jest adresowana do szerokiego grona odbiorców - różnych profesji i specjalności naukowych, w różnym wieku, bardziej do tych z Wrocławia, ale i dla innych będzie ciekawą lekturą.
Fragment recenzji wydawniczej prof. dr hab. Janusza Olearnika
Klienci, którzy oglądali tą książkę oglądali także:
• W dolinach Bobru i Kwisy
• W głębokiej konspiracji
• Chrystus za nas, my za Chrystusa
• W czterdziestym nas Matko na Sibir zesłali...
• Szlacheckie i arystokratyczne rezydencje w Sudetach polskich
• Łódzcy bohaterowie 1918 roku
• W cieniu sławy
• Karolina Sobańska. Odeska Mata Hari
• Studzianki
• Dawno temu na Dzikim Zachodzie
• W głębokiej konspiracji
• Chrystus za nas, my za Chrystusa
• W czterdziestym nas Matko na Sibir zesłali...
• Szlacheckie i arystokratyczne rezydencje w Sudetach polskich
• Łódzcy bohaterowie 1918 roku
• W cieniu sławy
• Karolina Sobańska. Odeska Mata Hari
• Studzianki
• Dawno temu na Dzikim Zachodzie